29.05.2010 г., 22:52 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
732 0 1

 

 

Държиш ръката ми,

гледаш ме в очите,

казваш ми „обичам те” –

превземаш ми мечтите.

 

Държиш ръката ми,

правиш ме щастлива

и влюбено отвръщам ти

с целувка закачлива.

 

Прегръщаш ме силно,

обичам те обилно –

сърцето ми превзе,

света ми държиш в своите ръце.

 

Нищо друго не ме кара да се чувствам така,

както ти, когато съм със теб.

© Александра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??