20.12.2007 г., 12:59 ч.

За теб... 

  Поезия » Любовна
723 0 3

 

Долавям стих

отнякъде,

протегнал

ръцете си мечти

към мен...

Как искам

да го уловя

и да го дам на теб...

Тъй дълго

не е идвал

стих

за теб...

Тъй дълго

не си идвала...

Долавям стих

отнякъде

нанякъде

политнал...

Дай, Боже,

да го уловя

за теб...

© Мартин Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??