26.08.2005 г., 16:11 ч.

За теб 

  Поезия
1011 0 0

Смисъла в съществуването ми го има,

а животът ми - това си ти,

с тебе сенките изчезнаха и няма зима...

За мене ти си всичко - копнежи, огън и мечти.

Дълго чаках те да дойдеш ... и да ме спасиш.

Но ... останах сама! Отлитам със птиците ... далеч! ! !

© Ваня Ташева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??