31.10.2009 г., 12:16 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
771 0 1

Сърцето ми бие самотно в нощта,

изгаряйки във вечността.

Погледът ми среща твоя спонтанно,

гледайки те замечтано.

Часовете минават,

сърцето ми бавно изгаря.

Когато сме заедно, времето спира,

когато не сме,

то ме убива.

Приемайки тази жестока съдба,

аз копнея да се събудя до теб на сутринта.

 

 

© Тайна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??