24.10.2009 г., 0:10 ч.

За теб 

  Поезия » Друга
586 0 1

За теб

 

Ти не обичаше да плача,

аз зная, че това е така

и, че трябва напред да крача,

зная също и това.

 

Взимам салфетка да изтрия сълзите,

но те текат, като река,

не спират сълзите

текат си-  просто ей така.

 

Ти обичаше реките,

но реките планински,

не тези от сълзите,

а реките същински.

 

Ти обичаше и планината ,

но не тази от тъгата,

а другата зелена планина,

която лек ражда за сърцата.

 

© Александра Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дерзай, миличка!
    Имаш златни зрънца, които могат да се ошлайфат още!
    Успех!
Предложения
: ??:??