10.03.2009 г., 14:22 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
1383 0 4

На лист хартия с молив ще напиша

с големи букви ОБИЧАМ ТЕ

и после с гумата ще го изтрия -

ще го запазя само в моето сърце.

 

Ще те докосвам в сънищата само,

ще те прегръщам с тръпнещи ръце.

В съня ще бъдеш моят Рицар -

събрал парченцата от стъкленото ми сърце.

 

В съня ще те целувам страстно,

а ти ще ме прегръщаш със копнеж.

В съня ще бъда само твоя

и ти ще бъдеш само мой.

 

В очите ти отново ще се раждам,

в усмивката ти ще блестя

и в устните ти ще намирам -

нектар за своята душа.

© Ди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Ви! Надявам се, че най-после ще започна да живея не само в сънищата си!
  • Много хубаво и мило,Ди!!!Нека съня се превърне в действителност и никога да не свършва!!!Приятелски поздрав!!!
  • Превърни съня в ден!!!
  • Поздрави и от мен - наистина е хубаво! УСМИВКИ!
Предложения
: ??:??