26.02.2006 г., 23:22 ч.

"За теб..." 

  Поезия
1027 0 2
Навън виелица бушува-
снегът затрупва върхове.
Едно момиче тая нощ тъгува
по своето измамено сърце...
Снежинки ледени сковават-
разбити чувства от кристал.
Парченца от сърцата си ми дават,
но някой остро ми е дал.
Това парче се е забило
надълбоко в моята душа.
Вземи го с длани,разтопи го-
и ми дай парче от любовта!
Не питай колко ще ме топлиш,
аз съм зима-бяла,зла....
Но на всяка зима идва края....
През сълзи моля те,ЕЛА!!!!!!

© Вероника Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??