6.03.2007 г., 10:42 ч.

За Теб 

  Поезия
619 0 1
Днес Смъртта гръб ми обърна,
съжали ме и за мен зарида...
Дори Ти от мен си извърна.
Само сянка от пепел е душата.

Тронът ти от вечност кърви отново,
рухва короната от мъдрост земна.
Хората се смеят... песни пеят днес.
За Теб една сълза... аз отроних.

Хайде, удари ме, нека кървя!!!
Нека съм долу... рухнал слепец,
но ти казвам, че Глупец Си,
щом болка няма в твоите Сълзи...
                а само Светлина.

© Пламен Йовчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??