1.11.2015 г., 20:36 ч.

За теб и мен 

  Поезия » Любовна
658 0 0

Не зная демон ли съм или ангел,
когато се оглеждам в твоите очи...
Дали съм музикант, поет или писател,
сърцето ми щом почне лудо да тупти...

 

Не зная даже слънцето дали ме гали
или ме изгаря със своите лъчи...
В душата ми отекват хиляди камбани,
спомени, които не ù дават да заспи...

 

И всяка нощ се моля заедно с звездите
да бъдеш жива, да си здрава и да си добре.
Бога моля, и светците,
да бдят над теб като над мъничко дете...

 

И знам, че времето минава,
и зная слънцето ще спре да свети някой ден,
но вярвам, че дори тогава
в очите ти ще виждам само теб и мен.

© Костадин Пулев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??