За любовта, създадена за двама.
За нея и истинската ù душа...
За вярата, че може да пожертваш!?
Вината собствена от самота.
За любовта, за нея трябват двама.
За нея иска се сърце!? Сърце,
което страда и търси любовта.
А за любовта са нужни двама.
Едно сърце със две души...
И тез души готови са да жертват
дори копнежи и мечти...
За теб, любов, пожертвах всичко.
© Ангел Всички права запазени