4.06.2006 г., 2:58 ч.

За теб любов ще съм букет 

  Поезия
965 0 6
За теб любов ще съм букет
от горски билки ненабрани.
На вино с най-скъп етикет
на сънища недосънувани.
Ще бъда птицата, която
жадуваш с теб да полети
в едно безбрежно синьо лято
на твоите мечти крилати.
За теб любов ще бъда есен
със своите падащи листа
напомняща ти нежна песен
в изплакана от детството сълза.
Живот ще бъда в утрото със радост,
което ще посрещнеш  със лъчи.
Последен дъх на твоята младост,
последните ти слънчеви мечти.
За мен ще си една и съща...
последна,първа истинска любов!
Когато споменът разгръща
албумът на моят тих живот.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??