14.12.2006 г., 14:45 ч.

За тебе Мамо 

  Поезия
954 0 18

И днес, сълзите ми текат-

плача за тебе Мамо...

Дните ми са празни и тежат

и виждам мъката ти само.

Не свеждай моля те глава!

Тук съм, винаги ще бъда-

аз, твойта малка дъщеря,

болката ти искам да пропъдя!

Израстнах тъжна и сама,

а исках те до мене Мамо!

Липсваше ми твоята ръка,

нямаше го майчиното рамо!

Така е, понякога грешим

и силни трябва да сме с теб,

нека Мамо си простим

и да вървиме заедно напред!

© Людмила Нилсън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??