22.11.2016 г., 11:12 ч.

За тебе, мила... 

  Поезия » Любовна, Акростихове
566 1 6

Минало не се забравя,

А бъдещето се гради.

Радостта не се прибавя

Газейки пък във беди.

А целунатите устни

Разцъфтяват, като мак.

И всички думички са вкусни

Тиражирани на крак.

А да се целунем пак!

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??