Nov 22, 2016, 11:12 AM

За тебе, мила... 

  Poetry » Love, Аcrostis
563 1 6

Минало не се забравя,

А бъдещето се гради.

Радостта не се прибавя

Газейки пък във беди.

А целунатите устни

Разцъфтяват, като мак.

И всички думички са вкусни

Тиражирани на крак.

А да се целунем пак!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??