Колко много приятелства -
наши общи съдби-
си отиват незнайни !
Днес за тях ме боли.
Навън вече капчукът
топи стария сняг.
Тази пролет сълзлива,
ще нахлуе със смях,
с нова песен игрива,
ще разцъфне красива,
но без тях... и без тях.
© Виолета Томова Всички права запазени