Не се побирам в кожата си.
Тясна ми е. Задушава.
Оказва се,че много сложно е
в естествения ритъм да си вляза.
И как да укротя сърцето -
бие странно неритмично,
иска да лудува на небето,
разтърсва ме направо сеизмично.
Гърдите ми... и те!
Пролетта ги подлуди!
Жадуват май за две ръце,
като буря да ги укроти.
Как ще го изкарам тоз сезон!
Ще се пръсна с тази кожа.
Да си вляза пак в резон -
усмирителната риза ли да сложа?
© Румяна Всички права запазени