17.11.2019 г., 8:27 ч.

За вас не знам, но на мен ми е ясно... 

  Поезия » Гражданска, Авторска песен
1083 2 2

Светът ни е голям и знам,
че в живота сам, там умираш.
И е явно че си ням, да ,
като буква безгласна,
ролята ти тук е ясна!

 

Раждаш се и вече си в дълг
дори и въздух да си поемеш не си могъл,
и започва се една бюрокрация
в парламента я наричат Демокрация.

 

Минават се години в борба
търсиш явно ти своята съдба,
Питаш се, кой ли мога аз да бъда,
а всъщност чакаш просто своята присъда.

 

За вас не знам, но на мен ми е ясно,
от свободата става ми някак тясно!
По пътя си да завия ли на дясно
или направо да карам бясно.

© Nikoleta Petkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??