16.07.2008 г., 17:46 ч.

За вината ти 

  Поезия » Любовна
539 0 4

На ръба на лятото

писмо ти пратих.

За мойта отлетяла вяра,

за мойта мечта еднодневка.

Пише:

Ако утре те няма,

не ме моли да се усмихвам.

Пише:

Виновен си за загубения спомен,

виновен си за неизпитаните чувства,

виновен си, за невзетите решения.

Виновен си за неказаното Сбогом.

И в послеписа - само болка

от разкъсаните страници на живота ми.

 

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??