Аз винаги оставам неразбран,
особено когато съм пиян,
а туй се случва често...
... затуй водката си пия сам,
димът се стеле и се удря
в белия таван,
искам с автомат "Калашников"
да го надупча,
да видя аз звездите,
луната,
облаците,
и въобще - небето.
Аз искам малко.
И мразя нащо време жалко,
скотско и въобще -
идиотско.
Тук всеки гледа да те изиграе,
в сплетни, лъжи, интриги да те омотае
и твоето петаче да изхарчи, а неговото - да скатае...
Днес така е...
... и Бог не може ни помогне, ако ще да го желае...
© Чарли Всички права запазени