27.08.2022 г., 9:23 ч.

За врачка и бардачка 

  Поезия » Хумористична
251 0 1



Вчера ходих аз на врачка,
(дето всъщност тайно бачка),
със табела за шивачка,
(но не прави с кройки - пачка).
Прословутата гледачка,
взе в ръка една бардачка,
после почна да я мачка
с вид на зомби и глупачка.
Каза ми- ще има стачка,
да стоя встрани на крачка,
да си сипя ром - стотачка,
(повече е умирачка).
После хапна таз бардачка
(дето казах, че я мачка)
и със стойка на перачка
ми поиска двайсетачка...
Мислех, че ще е играчка,
но със врачката хитрачка,
няма как без събирачка...
Двайсет лева за бардачка....
Този стих е отварачка
и целта му е спирачка:
Ако ходиш ти при врачка
приготви си трийсеттачка.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??