14.05.2013 г., 21:04 ч.

Забава 

  Поезия » Друга
500 0 0

Забавно е да гледаш как другите се чудят

силата си откъде намираш.

Забавно е да ги гледаш,

макар да знаеш, че и ти за туй на представа нямаш.

 

Забавно е да си мислиш,

че всички отговори знаеш,

но в същото време да знаеш,

че нищичко не знaеш.

 

Интересно е да си играеш на ГОЛЯМ!

 

На спасителя, на предводача,

но всъщност само ти да си знаеш,

че нищо особено не правиш -

само чуждите мисли преобръщаш

и някак си преправяш!

© Елизабет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??