Забавно е да гледаш как другите се чудят
силата си откъде намираш.
Забавно е да ги гледаш,
макар да знаеш, че и ти за туй на представа нямаш.
Забавно е да си мислиш,
че всички отговори знаеш,
но в същото време да знаеш,
че нищичко не знaеш.
Интересно е да си играеш на ГОЛЯМ!
На спасителя, на предводача,
но всъщност само ти да си знаеш,
че нищо особено не правиш -
само чуждите мисли преобръщаш
и някак си преправяш!
© Елизабет All rights reserved.