З А Б Л У Д А
Когато объркаш посоката,
както, колкото и бързо да се движиш,
умират всичките Жокери,
мъгливо започваш целта си да виждаш.
В миг следващ тя напълно изчезва,
а ти в Безкрая погледа впиващ,
виждаш иронично Айнщайн,да се плези,
под тежестта на корона кървава и бодлива...
Земята е нашето училище кръстно,
но объркали Средството със Целта,
колкото пъти на Нея да се завръщаме,
изпита ни все ще е неиздържан.
Ще ни влачат мътни,черни талази,
за сън вечен ще ни Земетръси люлеят,
Урагани Свирепи ще изтръгват най-високите сгради,
Мощни Огньове ще ни горят и вредом ще тлеят...
Вавилонската кула залог е за просперитет,
но и знак за първенюшка надутост,
ако нямаш ваксина против просташкия манталитет
и ти липсва за кардиналното Творческа Лудост.
Материята само е Средство!
Никога не я въздигайте в Цел,
ако желаете Божието Наследство,
да познаете до край,без предел...
Много внимавай Човечество,
Защо,Къде,Кога и Как Стъпваш!
Неверно,Лъжливо,Продажно,от Сатаната Оплетено
от Възкресението да не те Бог навеки Отлъчи!!!
21.04.2023г.Свищов
© Красимир Кръстев Всички права запазени