1.04.2006 г., 15:49 ч.

Заблуда ли е... 

  Поезия
938 0 3
Оказах се сред спомени оплетена
без да мога да виждам звездите.
Оплетох мрежата сама
от златната нишка на дните,
в които бях неоловима
необозрима
недостижима!
...Или всичко е било илюзия,
и аз била съм винаги така-
-безименна,
безгласна
и безкрила
и заблуждавала съм себе си,
че в мен е скрита победоносна сила!

© Лилия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??