7.04.2008 г., 10:14 ч.

Забранена любов 

  Поезия » Любовна
657 0 5

В живота ми ти някак влезе,
има те, но и те няма.
По пътища вървим различни
и на червено свети светофарът.

Когато светне на зелено,
път на любовта се дава.
Пътища отново се пресичат
и малко щастие в нас остава.

Понякога в съня ми влизаш,
там не светят светофари.
Там хора сме свободни
и няма ги житейските забрани.

И в сърцата свети светофарът,
и свети, свети на червено.
Чувствата дълбоко се подтискат,
докато отново светне на зелено.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??