9.10.2007 г., 21:24 ч.

Забранената любов 

  Поезия
742 0 5

Забранената любов

Влюбих се неподходящо,
според хорските разбирания дори е страшно,
но какво да правя - любовта
не бях я канела сега.

Защо ли така жадувам
да целувам твоите устни жарки,
защо ли така бленувам,
да даряваш ме със ласки?

Обичам страстно да ме обладаваш,
да докосваш тялото ми зажадняло,
очите влюбено да гледат,
а телата ни в едно да се слеят.

Изпиваш и последните ми сили,
когато съм с тебе мили,
прониквайки във мене бавно,
блаженство обвзема моето тяло.

Липсваш ми, мило мое,
нивга няма да съм само твое,
тъга обсебва ми сърцето
и сълзи се стичат по лицето.

Похот, привличане... страст споделена...
значение тук няма никакво.
Любовта ни е плод забранен,
но по-вкусен е той, когато е неразрешен.

Затова сега се с теб сбогувам,
умирам да те имам, но си тръгвам,
не искам сърцето ти да страда,
докато е време от мене да избяга.

Защото знам какво е да страдаш,
от любов в ада да изгаряш,
сърцето ти от болка да се пръсне,
а душата ти да те отблъсне.

© Нина Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря на всички!
  • поздрав!
  • Да, и аз мисля, че няма забранена любов.Слушай сърцето си- щом ти казва "обичай" няма какво да се съмняваш! А стихотворението е много хубаво и изпълнено с чувства!
  • Няма забранена любов.Любов или има или няма.
    А в твоя стих, Нерина мила, има много любов.
    И това е най-важното!Прекрасен , чувствен стих.
    С обич.
  • Защо да е забранено да обичаш?
    Кой го е казал? Сигурно някой със закърняло сърце.
    Поздравления, Нина!!!
Предложения
: ??:??