17.10.2007 г., 20:59 ч.

Забрава 

  Поезия
766 0 1
Така и не посмях да ти кажа
колко искам да съм с тебе...
Може би ме беше страх
да не би да те обикна и накрая пак да бъда наранена...
Но всъщност аз вече те обичах
и от това, че премълчах,
сърцето ми изгаря и ще стане то на прах...
Опитвах се да те забравя,
но така и не успях....!

© Лина Пламенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това предубедеността и страховете са голяма спирачкапо пътя към бленуваното щастие..
Предложения
: ??:??