Oct 17, 2007, 8:59 PM

Забрава 

  Poetry
781 0 1
Така и не посмях да ти кажа
колко искам да съм с тебе...
Може би ме беше страх
да не би да те обикна и накрая пак да бъда наранена...
Но всъщност аз вече те обичах
и от това, че премълчах,
сърцето ми изгаря и ще стане то на прах...
Опитвах се да те забравя,
но така и не успях....!

© Лина Пламенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Това предубедеността и страховете са голяма спирачкапо пътя към бленуваното щастие..
Random works
: ??:??