14.02.2008 г., 13:30 ч.

Забрави 

  Поезия » Любовна
861 1 1
 

Забрави за всичко между нас,

не казвай "Сбогом".

Просто си тръгни.

Не искам слова излишни,

не искам времето да се върне.

Просто си тръгни.

Забрави за миговете наши,

хиляди лъжи делят ги от нас сега.

Забрави за моето "Обичам те",

забрави за сълзите, пролети за теб,

забрави за мен!

Аз съм друга - нова, силна, различна.

И по пътя самотен ще тръгна пак,

забравила всичко и всекиго,

с един едничък спомен в сърцето,

спомен за любовта,

за миналото наше.

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • БРАВО!!!!
    Много ми хареса!!!!!!!
    бих ти дала 10+!
    Поздравче!
Предложения
: ??:??