6.03.2008 г., 11:33 ч.

Забрави ли??? 

  Поезия » Любовна
932 0 2

Ти скри ли луната преди да проплаче нощта?

Ти уби ли в теб сърцето, което моето име гради...?

Ти забрави ли нощта, в която очите ти търсеха лика ми?

Ти забрави ли любовта, с която даряваха те ръцете ми?

 

И онзи спомен тъжен, но красив - Забрави ли?

И мен самата скри ли в ъгъла на миналото си?

Или и теб нощта те търси, щом се сгушиш в леглото,

за да ти припомни миналите, отминали със сълзи горчиви дни.

А онази БОЛКА, коварно раздираща гърдите ни...

премахна ли в нечия чужда плът?...

Или остави и нея като мен без милост в миналото си...?

Ти забрави ли ме или ме запомни за цял живот???!!!

© Таня Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не те е забравил,а те е запомнил за цял живот!
    Браво!
  • Едва ли те е забравил!хареса ми!поздрав!
Предложения
: ??:??