6.08.2008 г., 10:26 ч.

Забрави ли, приятелю 

  Поезия » Любовна
621 0 2
 

Забравил си,

че дъга само след дъжд блести,

забравил си

на приятелството колко много се държи,

забравил си,

че мълчанието повече от обида може да те нарани,

но не забравяй,

винаги помни,

дървото разцъфтява и силно става

само с топли слънчеви лъчи,

като него и приятелството устоява,

с прегръдки топли и искрени.

Две неща, но една орис и съдба,

като много неща в света

и те нуждаят се от внимание и доброта,

за да оцелеят в този свят

на фалш и на лъжа.

© Мария Манчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много е вярно!
  • Хубаво е, искрено, идейно!Може би само тук "Две неща, но една орис и съдба", трябва да бъде "две различни неща", за да бъде по-ясно.
    Поздравчета!
Предложения
: ??:??