3.07.2019 г., 9:16 ч.

Забрави ме... За толкова, колкото... 

  Поезия » Друга
349 16 14

Забрави ме, любов, забрави,
забрави ми лицето и името!
Лято, слънце, цветя и треви...
Късче лед и в сърцето ми зимата.

 

На последния тъжен разклон,
се разминаха нашите влакове.
Разкривена усмивка, поклон,
тънък скреж, върху пътните знакове.

 

Дай ми време. И зима ми дай.
Може би ще замръзне и болката.
Сняг покрива косите ми. Край.
Забрави ме... За толкова, колкото...

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??