27.04.2008 г., 10:25 ч.

Забравих те 

  Поезия » Любовна
704 0 2

 

                Забравих те

 

Не вярваш ли? Забравих те, не лъжа...
Забравих погледа ти, твоята усмивка,
забравих как целуваше ме страстно,
забравих всичко, даже и гласа ти.

 

Забравих онези хиляди безсънни нощи,
забравих и мечтите си да бъдем двама.
Не вярваш ли, виж, отдавна съм различна
и да ме обича някой никак нямам нужда.

 

Не се завръщай, няма да откриеш огън,
не помниш ли - след теб остави зима...
Не се завръщай, стой си там, във мрака,
отдавна вече няма нищо да те стопли....

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??