18.11.2021 г., 7:47 ч.

Забравяме 

  Поезия » Друга
323 0 0

Забравям да ти кажа:"Мила!".

Забравяш да ми кажеш:"Мили!".

Навярно нямам сила,

навярно нямаш сили.

 

Забравям да ти кажа:"Скъпа!".

Забравяш да ми кажеш:"Скъпи!".

Животът сякаш ни раздърпа,

натика в своите калъпи.

 

Забравяш да ми кажеш:"Мой!".

Забравям да ти кажа:"Моя!".

Забравяме, забравяме да се обичаме.

Забравяме, забравяме да се наричаме.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??