25.02.2007 г., 10:44 ч.

Забързана ... 

  Поезия
718 0 0
Позволи ми да ти се раздам,
да израстна и да разцъфтя
Да те взема на крилете си
и към Рая да те понеса...

Че Времето по-бързо е от мене
и неговия ритъм аз не уловя ли,
летейки, може да пропусна
и никога да не съзнаеш...

Неказаните думи, дето премълчах,
ще ги крещя, ще ги повтарям,
че толкоз много исках да ти дам,
а бързайки в желанията си... забравих.

И непростимо малко казах...

© Мария Дуплищева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??