27.11.2016 г., 14:32 ч.

Зачакаха тротоарите слънцето 

  Поезия » Друга
285 0 5

Зашушукаха

тъжно

капчуците,

зашеметени

от

дъждовната

есен.

Прозяха се

сънено

улуците

от

тяхната захвърлена

песен.

Тротоарите

от болка

заплакаха,

заченали

мънички

бари.

Слънцето

нетърпеливо

зачакаха...

зачакаха го и

старите

гари.

 

 

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??