21.08.2009 г., 1:24 ч.

Задъхано 

  Поезия » Любовна
655 0 13

 

Разлива се тълпата.

Тръгвам бавно.

Не виждам никой.

Себе си не виждам.

Вървиш пред мен -

около нас е лято.

И само тебе вдишвам и издишвам.

 

Косите ми се влачат и оплитат.

Под мен задъхва се земята тежко.

А ти не се обръщаш...

Ти не спираш.

Аз тичам по следите ти горещи.

 

Май аз съм лятото, а ти си само

оттука отминаващата зима.

 

И да те стигна ще е грешка.

© Елица Златанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??