27.11.2016 г., 11:37 ч.

Загатваща еротика 

  Поезия » Любовна, Еротична
1503 1 0

Ти си мойта нежна дрога,

ти си моят опиат,

скъпа, аз без теб не мога,

ти си моят свят.

Ти си сладка като захар,

разтопи се в ръцете ми,

харесва ли ти играта,

давам всичко от себе си.

По-полека, спазвай правилата,

управляваш ме и падам ти в краката.

Беше нежна, а сега си груба,

искаш ума си напълно по теб да загубя.

 

Предизвикваш ме, усещам,

хвърлям всички дрехи, много е горещо,

ела до мене, ще ти кажа нещо,

толкова директен не съм често.

Позволи ми тази вечер

аз със тебе да съм честен,

сваляй всичко по себе си вече,

не може само аз да съм съблечен.

Кръвта ми караш да кипи жестоко,

всичко друго изчезва, спира токът,

само аз и ти сме в блока.

 

Дяволът във тебе проговаря,

целува ме, следи оставя,

сякаш с отрова ме инжектира,

толкова е хубаво, не ми се прибира.

Хубаво червило, но бързо се размаза,

лошо момиче, не така с омраза.

С ласки ме даряваш,

аз съм впечатлен,

но дрехите по себе си оставяш,

свали ги тази нощ за мен.

Роклята ти е прекрасна,

обожавам черната дантела,

но и на двамата е ясно,

че си по-секси без нея.

 

Светлината играе по твоето тяло,

очертава всяка част от него,

побъркваш ме изцяло.

Позволи ми бавно с роклята да ти помогна,

не се дърпаш, сега към мен си благосклонна,

с едно движение я разкопчавам,

на земята пада,

убеждавам се в това, която виждам -

ти си моята награда.

Прокарвам пръсти по твойта кожа,

какво ме караш да си мисля,

никой друг така не може.

Допрян до голото ти тяло,

всяка част от него изучавам,

ще станем с теб едно цяло,

тази вечер напълно ти се отдавам.

 

Кожата ти, толкова е нежна,

устните ти, толкова са вкусни,

случващото се е неизбежно,

и да искаш вече, не можеш да се пуснеш.

Сега си ангел, толкова покорна,

само следваш, аз те водя.  

Изтръпвам целият, не мога да се владея,

красива си, а си невинна,

да си играя с непорочността ти аз не смея.

Но ти ме дърпаш,

шепнеш нежни думи в ухото,

не се усещам,

поваляш ме на леглото.

 

И лягаме един до друг, аз и ти,

и се гледаме, изпиваме с очи,

този миг от рая колко дълго ли ще продължи? 

Не е сън, истинска си,

докосвам лицето ти.

Ръката си надолу спускам,

не се съпротивляваш,

никоя сладка част от теб не пропускам,

а и ти всичко ми позволяваш.

"Направи ме своя.",

нежно ми прошепваш,

"Искам да съм само твоя,

ти ме обсебваш."

 

Отговор не чакаш,

напълно си готова,

а и аз не отговарям,

не искам и не мога.

Думите излишни са във този късен час,

действията ни говорят сами по себе си за нас,

ти изпиваш всичко в мен,

без глас оставяш ме,

толкова си съвършена,

че раняваш ме.

И двамата го искаме,

желаем го напълно,

целуни ме и да почваме,

че тази нощ ще бъде дълга.

© Мелъни Всички права запазени

Случайно вдъхновение. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??