„Часът е 22:02, датата – 27.01.2017.
Стоя и си мисля.
Сега е времето моите мисли да разлистя.
Няма да е смислено.
Безсмислено…
Точно както аз и ти…
Точно както чувството, което изпитвам -
Глъхнещо, но силно присвиващо.
И чета отново ред по ред, всяка моя дума,
И се пъна в точките.
И нещо ме присвива,
Да, вярно, мина време.
Знаеш как е – трябва време...
Колко време питам аз?
Видя ли пак се изгубих
из пътя на мисълта.
Мисълта за теб.”
© Габриела Всички права запазени