3.07.2019 г., 9:45 ч.  

Загубен в красотата на очите ти 

  Поезия » Строги форми, Друга
931 0 3

Дали потънал в красотата на очите ти

ще се загубя някъде далеч от мен?

И сладостта да сбъдвам пак мечтите ти

ще бъде светлината в моят ден?

 

Дали погълнат в сивотата на досадата

ще си припомням тази  пъстрота?

Изстрадал толкоз ще получа ли наградата

отново да открия любовта?

 

Животе тъй жесток със мен,

и срещу мен наежен...

Ти сила дай ми, направи ме като нов!

 

Започвам нов ден,

с теб ще бъда нежен...

Дари ме с вседостатъчна Любов!

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??