14.10.2004 г., 1:42 ч.

Загубих Те 

  Поезия
1319 0 1

ЗАГУБИХ ТЕ

 

"Загубил всичко-не загубвай себе си"

бе казал някога поета.

Загубих теб-загубих себе си

ти бе за мене всичко в таз планета.

 

Едва ли пак ще те открия-

това не би, ти, позволила.

Но спомена за тебе ази крия

в сърцето си, в сърцето, мила.

 

Не ми обръщай гръб отново

погледни ме пак за миг поне

и в очите ми кажи сурово:

Обичаш ли ме или не!

 

И ако случайно кажеш първото

ще те целуна и ще продължа.

Така ще знам че най-прекрасното

загубил съм, но не ще заслужа.

 

06 Юли 2003

© Борис Алексиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??