4.01.2015 г., 21:47 ч.

Загубила съм си усмивките... 

  Поезия » Друга
637 1 0

В Усмивка
оформен е прекършения клон
от рамото ми.
Усмивка
оформена от вятърния стон
от раните ми.

Усмивка
отронена от пушека на ден
през счупени комини.
Усмивка
отровена от пушека във мен,
където ти си минал.

С усмивка
приемам мъката, защото безнадеждния
не чувства мъка вече
а усмивка,
направена от свъсените вежди
на собствения си живот обречен
на усмивка -
тази дето вечно ни боли,
но искаме я;
Усмивка -
от тази дето вечно ни дели
от истинската.

 
... ЗАГУБИЛА СЪМ СИ УСМИВКИТЕ... В САМИТЕ ТЯХ!

 

 

 

Таня Дачева

© Таня Дачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??