20.01.2011 г., 20:35 ч.

Загърнат 

  Поезия
696 0 12



понякога

уютно е в мъгла

закътано

и някак топло

без тълпа

без хора с търсещи очи

само ти

сам

със себе си

под облаците прекипели

 

и сякаш

времето е спряло

 

загърнат

в тишина

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??