8.05.2009 г., 7:37 ч.

Закана 

  Поезия » Любовна
579 0 16

Какви ненормални стихчета!
Като обратна магия:
колкото повече пиша -
повече ми се криеш.

Как да ти викам? Никак.
И името ти - измама:
колкото пó те викам,
толкова пó те няма.

И времето тече обратно -
събота след неделя!
Колкото повече чакам,
повече ни разделя.

Ето, ти вече стигна
от Надеждата по-нататък.
Аз пък ако не ида
да те чакам оттатък!

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??