1.02.2018 г., 22:58 ч.

Закана 

  Поезия » Философска
275 1 1

Боя се, че с нищо не можеш

да скършиш ти волята в мен...

Боя се, че с нищо не можеш...

дори и за миг да ме спреш...

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??