Feb 1, 2018, 10:58 PM

Закана 

  Poetry » Phylosophy
293 1 1

Боя се, че с нищо не можеш

да скършиш ти волята в мен...

Боя се, че с нищо не можеш...

дори и за миг да ме спреш...

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??