23.11.2006 г., 20:47 ч.

ЗАКЛЕВАМ ТЕ 

  Поезия
755 0 11
За всяка пролята сълза,
да ми плащаш с любов.
За всяка клетва не чута,
сега да молиш с призив нов.

За всяка безсънна нощ,
да се молиш да те погледна.
За мойта изгубена любов
моли се, за надежда последна.

За онези..наште часове във наслада,
да просиш от мойта забрава.
От всяка целувка със друга,
само горчилка да ти остава.

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??