17.01.2010 г., 18:31 ч.

Заключена врата 

  Поезия » Любовна
731 0 0

Заключена врата

и огледало на стена,

предмети закрити

и с прах покрити…

Празна къща,

студена тишина,

няма усмивки

и няма мечта…

Покрита в мрак

и много тъга,

няма надежда

и няма светлина…

Там някога живя

-тя „любовта”

но всичко утихна,

всичко замря…

От нея не бе останало

даже следа…

А беше красива,

нежна, мила

и много щастлива…

Не питай за нея,

той я уби с ледени очи,

сърцето и разби

и над нея не се смели…

© Жулиета Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??