18.08.2016 г., 17:48 ч.

Заключената врата след теб 

  Поезия » Любовна
299 0 2

Заключената врата след теб

 

Ще тръгваш ли вратата затвори

и заключи три пъти за всеки случай,

а после ключа надалече захвърли

и дано само хубави неща ти се случват...

 

Изтрий ми номера, кръстен като бивш,

и всички снимки в телефона ти с мене,

а твоя номер препоръчвам да смениш

или да не вдигаш на непознат търсещ тебе...

 

Диска с нашите песни просто изхвърли,

и премести станцията щом някъде ги пуснат,

по нашите места и кафета не ходи...

Помни, че ти избра да ме напуснеш...

 

Махни всичко, което може да ти напомни мен,

запали го и да знаеш, че го няма

и избягай някъде да не рискуваш някой ден,

на улицата неловко да се срещнем двама...

 

Забрави ми името, адреса и лицето,

заличи ме в съзнанието си все едно не ме е имало,

не слушай и се противопоставяй на сърцето,

заминавай, не ме помни дори и като минало...

 

Избягай, бягай докато напълно ме изтриеш,

но един ден от подтисканото желание у теб,

ще се върнеш тук, заключената врата ще разбиеш,

разбрал, че всичко е безсмислено без мен...

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??