6.07.2018 г., 22:37 ч.

Закономерност... 

  Поезия » Философска
299 1 0

Когато сърцето е свито в юмрук,
Слънцето на нежността ридае...

В тишина отекват звук след звук
и безпощадно рана дълбаят...
 

 

Топли думи, родени с любов,
размекват най-коравия мускул...
И размахва криле – благослов –

а пътуването става друго...

 

                             © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??